Týden učitelství 2019

Srdečně vás zveme na Týden učitelství 2019, který je určen všem studentům učitelských oborů na Masarykově univerzitě, ale i těm, kteří o učitelské dráze teprve uvažují, stejně jako těm, kteří jsou každý den za katedrou. Akce je tak věnována jak těm, kteří si již od dětství hráli na školu, tak těm, kteří zatím nevědí, zda učitelství je ta správná volba.

Týden učitelství se skládá z celé řady workshopů a diskusí. Mezi rozmanitými tématy, která představí jak učitelé z praxe tak odborníci z pedagogického výzkumu, naleznete například problematiku úskalí práce s dospívajícími, otázku jak na projektové vyučování, dotkneme se také choulostivé otázky, zda má ve výuce své místo i Wikipedie, a mnohé další.

Tak přijďte 15. – 18. 4. 2019 na Týden učitelství na FF MU. Pro více informací navštivte náš web ww.tydenucitelstvi.phil.muni.cz. Pro ještě detailnější informace označte facebookovou stránku Týdne učitelství populární značnou „To se mi líbí“. V případě dotazů nás kontaktujte na e-mailu tydenucitelstvi@gmail.com. Těšíme se na setkání s Vámi.


Pořadatel
Ústav pedagogických věd (Filozofická fakulta)
Odpovědnost
Mgr. Jana Sedláčková, DiS.
Mgr. Klára Holíková
Mgr. Ingrid Procházková, Ph.D.
Další informace, fotografie nebo videa k události
www.tydenucitelstvi.phil.muni.cz

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.