GAMU - výzvy MASH a MASH JUNIOR

Byly vyhlášeny výzvy MUNI Award in Science and Humanities a MUNI Award in Science and Humanities JUNIOR v rámci Grantové agentury MU. 

14. 9. 2020 Alžběta Dvořáková GAMU


MUNI Award in Science and Humanities (MASH) - cílem programu je přivést na Masarykovu univerzitu vynikající a úspěšné externí vědce a nabídnout jim takové podmínky, aby měli motivaci zůstat, pracovat pro Masarykovu univerzitu a dlouhodobě vytvářet mimořádně kvalitní vědecké výsledky.

Držiteli MASH nabízíme:

  • Pracovní smlouvu na 3 roky, v případě úspěšného hodnocení po 3 letech může být smlouva prodloužena na 5 let a poté na dobu neurčitou
  • 5 000 000 Kč na rok po dobu 5 let
  • Kancelářské a laboratorní zázemí pro výzkumný tým
  • Welcome service a administrativní podporu

MUNI Award in Science and Humanities JUNIOR (MASH JUNIOR) - cílem programu je vytvořit podmínky pro včasné dosažení autonomie ve výzkumu u mimořádně perspektivních výzkumných pracovníků krátce po Ph.D.; akcelerace kariérního postupu talentovaných vědců; usnadnění přípravy prestižních grantů, posílení "brain circulation".

U úspěšných navrhovatelů projektů musí být zřetelný potenciál uspět v soutěži o ERC. Nezanedbatelným aspektem tohoto typu grantové podpory je motivace pracovišť investovat do mimořádných vědeckých talentů, jejichž dosavadní vědecká historie může i nemusí být spjata s MU. Předpokládá se udělení 6–9 grantů ročně.

Držiteli MASH JUNIOR nabízíme 2 000 000 na rok po dobu 3 let.  V odůvodněných případech může být rozhodnuto o prodloužení financování po dobu dalších 2 let.

 

Harmonogram

Soutěžní lhůta od 14. 9. 2020 do 31. 12. 2020

Přihlášky emailem: gamu@muni.cz


Kontaktní osoba


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.