Vyhlášení výzvy GAMU G

Byla vyhlášena výzva GAMU G - Mezioborové výzkumné projekty pro výzkumné týmy složené z akademických a výzkumných pracovníků nejméně dvou hospodářských středisek MU. 

9. 10. 2019 Alžběta Dvořáková GAMU


Výzkumná témata projektů GAMU G musí být mezioborová, inovativní a s vysokou přidanou hodnotou. Výhodou (nikoliv podmínkou) je spolupráce oborů s různým zaměřením, např. přírodovědné a humanitní.

Maximální výš podpory pro mezioborový výzkumný projekt je 5.000.000,- na 3 roky řešení. Podpořeny budou maximálně 4 projekty v jednom roce. V případě, že v realizačním týmu bude začleněna vědkyně, která je na rodičovské dovoleé nebo se z rodičovské dovolené na MU vrací (na min. 0,5 úvazek po celou dobu řešení), může být rozpočet navýšen o 500.000,-.

Seminář pro uchazeče

Odbor výzkumu pořádá seminář pro uchazeče, který se bude konat dne 17. 10. od 13:30 ve velké zasedací místnosti rektorátu (místnost č. 476). Na seminář se registrujte zde.

Podání návrhu

  • založení návrhu v ISEP zvolením šablony "GAMU: Kategorie G - PPV"
  • vyplněný formulář žádosti podepsaný navrhovatelem
  • rozpočet projektu
  • životopis hlavního navrhovatele a klíčových spoluřešitelů
  • čestné prohlášení
  • průvodka návrhu

Rozpočet projektu musí být konzultován na EO FF a nastavení mezd na PO FF. Do záložky Dokumenty v ISEPu se vkládají všechny požadované dokumenty, které se v jednom vyhotovení odevzdají na OVaV FF. 

 

Harmonogram

Seminář pro uchazeče: 17. 10. 2019, 13:30 - 14:30, Velká zasedací místnost RMU

Termín odevzdání návrhů ke kontrole na VaV a EO: dle domluvy - kontaktujte Ing. Dvořákovou a Ing. Koudelkovou nejpozději do 25. 11. 2019

Podávání návrhů na RMU do 30. 11. 2019

Začátek řešení od 1. 3. 2020


Kontaktní osoba


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.