Mobility Blended Intesive Programmes

20. 4. 2021

V rámci nové žádosti o dotace v programu Erasmus+ vysokoškolského vzdělávání bude možné požádat o podporu na pořádání kombinovaných intenzivních programů (Blended Intesive Programmes BIP). Kombinované intenzivní programy využívají inovativní způsoby výuky v kombinaci fyzické a virtuální aktivity. Může se například jednat o letní školy, terénní výzkumy či umělecké projekty aj. Jsou určené pro skupiny 15–20 studentů z jiných programových zemí (podpora je jen pro spolupráci v rámci EU).

Informační livestream

Krátký informační livestream, kde Vás CZS seznámí s novinkami v programu, proběhne v pondělí 26. 04. ve 13:00.

Odkaz na sledování: https://www.youtube.com/watch?v=MJZOPsTye84

Přihlášení na seminář není potřeba. Na livestream se připojíte jednoduše:

  • Stačí kliknout na odkaz, netřeba se nikam připojovat, čekat na přístupy, nic stahovat, instalovat, žádné kamery, mikrofony atd. 
  • Jde sledovat jak na počítači, tak v mobilu
  • Pro položení dotazu je potřeba být přihlášený na Youtube
  • Na YT se přihlašuje přes Google účet. Pokud někdo nemá Google účet, nebo si ho nechce míchat s pracovním seminářem, do Googlu se dá přihlásit i přes MUNI jednotné přihlášení. Stačí do pole „email nebo telefon“ dát UČO@mail.muni.cz a poté bude přesměrován do is.muni.cz k přihlášení. 

Žádost BIP

Žádost má MU podat do 11. května 2021. Pokud byste chtěli požádat o podporu na BIP kurz, prosím, abyste svoje partnery zkontaktovali co nejdříve a do 2. 5. kontaktovali vedoucí ZO Mgr. Michaelu Hrazdílkovou, aby mohla Vaši žádost dál zpracovat.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.