Nestihli jste dny otevřených dveří? Využijte chat, podívejte se na záznamy a videa. Přijímačky budou online, ale nemusíte se bát – s přípravou vám pomůžeme.

Web pro uchazeče  |  E-přihláška  |  05
28. 1. 2021, 20:36

Newsletter pro zájemce o studium na FF MU

Na podání přihlášky zbývá už jen měsíc

Ahoj všem!

To jsem zase já, Ben. Nejspíš mě už všichni znáte, ale přece jen – studuji anglistiku a latinu na FF MU. Kromě toho se věnuji slam poetry a jako bakalářku jsem vytvořil výukovou deskovou hru. Na dnech otevřených dveří jsem seděl v infostánku a také se účastnil besedy s absolventy, takže jsme se možná potkali. Jestli vám to nevyšlo a nemohli jste se připojit, nevadí – ještě se můžete zástupců programů ptát v chatu a na ledacos se můžete podívat ze záznamu. Tak toho směle využijte, odkazy najdete níže v tomto newsletteru.

Máme před sebou poslední měsíc, kdy k nám můžete podat přihlášku. Pokud ještě nemáte jasno, který obor je pro vás ten pravý, navštivte náš web, pročtěte si informace o studijní nabídce a klidně nám pište, když vám nebude něco jasné.

Jak jste asi už zachytili, přijímačky k nám budou nakonec online. Možná se mnozí obáváte, jak je zvládnete, zejména TSP, který je nově zaměřený mnohem víc matematicko-analyticky. Nebojte se – je pravděpodobné, že většina z vás, uchazečů o studium na filozofické fakultě, bude mít v TSP nižší skóre, ale budete na tom všichni podobně, takže šance na přijetí zůstávají stejné. Navíc u spousty oborů můžete využít možnost prominutí přijímaček třeba díky prospěchu, účasti v olympiádě, SOČ a podobně. Všechno se dočtete na webu.

Tak se na to určitě podívejte, vybírejte, podejte přihlášku a mějte se fajn!

Benjamín Juráň
student FF MU

Nestihli jste se připojit na dny otevřených dveří?

Rádi byste se ještě teď na něco zeptali zástupců některého z oborů? Stále můžete využít chat ve virtuálních místnostech. K dispozici je také úvodní informační video a záznamy bonusového programu.

Zjistěte více

Beseda s absolventy

Zjistěte, k jakým životním výzvám i pracovním nabídkám vám otevírá dveře studium na Filozofické fakultě Masarykovy univerzity.

Zhlédněte záznam

Dílna TSP

Zjistěte, jak se letos přechodem do online formy promění Test studijních předpokladů a jak se na něj co nejlépe připravit.

Zhlédněte záznam

Jak hodnotíte informační servis FF MU?

Uvědomujeme si, jak pro vás bude letošní přijímací řízení obtížné, a chceme pro vás proto udělali maximum. Pomozte nám vyplněním krátké ankety zjistit, jak se nám to daří a v čem bychom se mohli zlepšit.

Vyplňte anketu
 

Provedeme vás přijímacím řízením krok za krokem

Nevíte, jaký studijní program si vybrat? Chcete vědět, jaké budete mít uplatnění a jak budou probíhat přijímačky? Odpovědi na všechny tyto otázky naleznete v sekci pro uchazeče na našem webu.

Navštivte web

Kontakty, které získáte při studiu, mohou být ve vaší kariéře zásadní

Na začátku bylo období vzdoru. Přestože rodiče měli o studiu Terezy Kalábové jiné představy, absolventka oboru Teorie interaktivních médií na FF MU své volby nelituje. Právě díky zkušenostem a kontaktům ze studií se totiž dostala k práci produkční festivalu Open House Brno, která ji baví a naplňuje.

Přečtěte si více

Co nás čeká v následujících měsících

ne 1. 11. 2020 – ne 28. 2. 2021

Podávání přihlášek 

Období podávání přihlášek do bakalářských programů už se chýlí ke konci. Na rozmyšlenou máte čas ještě do konce února.

pá 12. 3. 2021

Dílna (nejen) TSP 

Chystáme pro vás další online akci, kde se dozvíte, jak se přechodem do online prostředí mění přijímačky na naše obory a jak se na ně co nejlépe připravit.

so 10. 4. 2021

Technická zkouška TSP

Dva týdny před datem konání TSP se uskuteční pro zájemce technická zkouška, abyste se nemuseli bát, že něco nebude fungovat, jak má. Pozvánku obdržíte v e-přihlášce.

po 19. – ne 25. 4. 2021

Přijímací zkoušky

V sobotu 24. dubna 2021 se uskuteční online Test studijních předpokladů. Oborové zkoušky budou probíhat v termínu od 19. do 25. dubna 2021 tak, aby nekolidovaly s TSP. Přesný čas a místo konání TSP i oborových zkoušek najdete včas ve své e-přihlášce. 

Další události najdete v kalendáři akcí na webu nebo nás sledujte na Facebooku či na Instagramu.

Mohlo by vás zajímat

Jedna publikace – dvě stoletá výročí  Externí odkaz

Jak ovlivňuje kultura lidské tělo? Odpovědi hledá mezinárodní výzkumný projekt Ivana Folettiho  Externí odkaz

Žádné nové dějiny bez starých neexistují, jejich vztah řeším neustále  Externí odkaz

První vědkyně získaly grant GAMU Career Restart  Externí odkaz

5 otázek, které vás navedou k oboru snů  Externí odkaz

MUNI je otevřená i studentům se specifickými nároky při studiu  Externí odkaz

Testy studijních předpokladů budou na MUNI online  Externí odkaz

Na MUNI se najde knihomol, cestovatel i sportovec  Externí odkaz

Odkaz  Web pro uchazeče Odkaz  E-přihláška Odkaz  Navštivte nás Odkaz  Starší newslettery

© 2024
Masarykova univerzita

Facebook     Instagram     Discord     Twitter     LinkedIn     Youtube     SoundCloud