Spustili jsme přihlašování do stipendijního programu na podporu využití technologií ve výuce a do Programu 0,1

5. 12. 2022

Bez popisku
Bez popisku

Aktivity probíhají v rámci projektu NPO MUNI 3.2.1 SC A2 – Rozvoj v oblasti distanční výuky, online výuky a blended learning za finanční podpory Evropské unie a MŠMT ČR a realizuje je Centrum informačních technologií FF MU. Registrační číslo projektu NPO_MUNI_MSMT-16606/2022.

Kancelář e-learningu CIT FF vyhlašuje další kolo stipendijního programu na podporu využití technologií ve výuce. Přihlašovat se do programu lze od 1. 12. 2022 s návrhy projektů, které zahrnují používání technologií (e-kurzy, použití multimediálních materiálů, inovativní používání technologií během výuky atp.). Poslat svůj návrh můžete nejpozději do 15. 1. 2023.

Budete ve svém projektu potřebovat využít služeb videostudia?

Pokud ano, napište nám tuto skutečnost předem, aby mohla být budoucí spolupráce včas domluvena. Na každý projekt využívající služeb videostudia je nutné mít domluvenou spolupráci (tzn. nestačí to, že jste projekty konzultovali v minulém běhu stipendijního programu). Videostudio má omezené kapacitní možnosti – pokud chcete, aby byla spolupráce zajištěna, je nejlepší variantou domluvit se před koncem přihlašovacího období.

Podívejte se prosím, jaká další omezení pro přihlašování projektu platí.

Jak svůj projekt přihlásit?

Přesné pokyny včetně návodu popisujeme na stránkách stipendijního programu.

Program 0,1

Přihlašovat se můžete také do Programu 0,1. Jeho cílem je poskytnout vyučujícím finanční podporu pro tvorbu e-learningových materiálů. Do programu může být přihlášen vždy jeden vyučující za daný studijní program, přičemž přihlášky lze podávat do 6. 1. 2023. Podrobnosti o tomto programu popisujeme na webu v sekci Program 0,1.

Stipendijní program na podporu využití technologií ve výuce lze kombinovat s Programem 0,1.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.