Online konzultace jako nová forma uživatelské podpory k distanční výuce

6. 4. 2020

Bez popisku

V rámci krizových aktivit CIT plánujeme vyzkoušet online konzultace coby novou formu uživatelské podpory. V předem stanovených časových oknech (středa od 14:00 do 15:00) bude vyučujícím v MS Teams k dispozici otevřená videokonference, v jejímž rámci budete moci se zástupci Kanceláře e-learningu CIT a Centra pro rozvoj pedagogických kompetencí probrat problémy týkající distanční výuky s ní souvisejících technologických podpor. Otevřená videokonference bude dostupná na této adrese.

Upozorňujeme, že přístup do konference nebude nijak řízen ani plánován. Chceme tím podpořit kontaktní a kolektivní rozměr takového setkání a doufáme, že se konzultace rozrostou v mnohostrannou diskuzi, která bude prospěšná všem zúčastněným. Zároveň to ale znamená, že může nějaký čas trvat, než se dostaneme právě k Vašemu tématu či problému. Pokud je pro Vás primární co nejrychlejší vyřízení požadavku, zvažte využití běžných komunikačních kanálů (kontaktní formuláře, e-mail).

Z povahy věci také vyplývá, že větší smysl má řešit v rámci online konzultací obecnější problémy, které slibují větší průnik se zkušenostmi a potřebami ostatních vyučujících. Pro specifické problémy čistě technického rázu opět může být výhodnější obrátit se na běžnou uživatelskou podporu.

Celá služba je z našeho pohledu nová a do velké míry zkušební. Její podobu budeme nadále upravovat na základně prvotních zkušeností, Vašeho zájmu a našich časových kapacit.

Těšíme se na Vás!


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.