Památky nás baví: Edukace jako cesta k rozvoji udržitelné péče o kulturní dědictví v České republice

Varování

Publikace nespadá pod Filozofickou fakultu, ale pod Pedagogickou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Autoři

HAVLŮJOVÁ Hana CHARVÁTOVÁ Kateřina KLAPKO Dušan FILIP Aleš VESELÁ Martina HUDEC Petr HAVRLANT Petr JORDÁNOVÁ Květa REZKOVÁ PŘIBYLOVÁ Naděžda SVOBODOVÁ Anna WIZOVSKÁ Dagmar WIZOVSKÝ Tomáš NEPRAŠOVÁ Eva

Rok publikování 2014
Druh Odborná kniha
Fakulta / Pracoviště MU

Pedagogická fakulta

Citace
Popis Publikace doprovází ve formě katalogu výstavu Památky nás baví, která byla určena všem, kdo se zajímají o teoretické i praktické otázky výchovy a vzdělávání v historickém prostředí, resp. památkové edukace. Cílovými skupinami byli především pracovníci památkové péče, učitelé ve všech stupních vzdělávání, volnočasoví pedagogové a iniciátoři komunitního života, kteří jsou nejčastěji účastni na vzniku, realizaci i hodnocení edukačních programů v historickém prostředí. Výstava však měla za cíl přilákat i širší publikum bez ohledu na věk a profesi, neboť popularizovala principy a výsledky celého projektu Vzdělávací role Národního památkového ústavu: Edukace jako klíčový nástroj zkvalitnění péče o kulturní dědictví České republiky.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.