Z fakulty míří k seniorům neuvěřitelných 721 pohlednic!

Vedení fakulty si letos pro studenty i zaměstnance připravilo netradiční dárek: rozhodlo se podpořit rozesílku vánočních přání do domovů pro seniory. Ve speciální krabici na vrátnicí fakultního areálu jsme společně nashromáždili neuvěřitelných 721 pohlednic, které nyní zamíří do 125 zařízení! Nesmírně si vážíme vaší štědrosti a děkujeme!

18. 12. 2020

Bez popisku

Projekt Úsměv do schránky si klade za cíl podpořit klienty v domovech pro seniory posíláním povzbudivých pohlednic a iniciovali jej během první vlny epidemie koronaviru studenti, které napříč fakultami Masarykovy univerzity propojil spolek Mise naděje. Aktuálně se rozhodli pokračovat ve svém úsilí rozesláním vánočních pohlednic a novoročenek. Pohlednice a novoročenky pak na Štědrý den rozdají v domovech pro seniory sociální pracovníci těm starým lidem, kteří už nikoho, kdo by jim takový pozdrav poslal, nemají.

K projektu se připojijo také vedení Filozofické fakulty MU a rozhodlo se podpořit rozesílku přání organizačně a finančně a tuto možnost věnovat studentům a zaměstnancům jako netradiční vánoční dárek. Ti společně nashromáždili k rozesílce neuvěřitelných 721 pohlednic, které zamířily na 125 adres domovů pro seniory!

Filozofická fakulta patří mezi zakládající fakulty naší univerzity a od svých počátků reprezentuje to lidské, co je v člověku. Vy všichni jste společně dokázali, že je tomu stále tak. Moc si toho vážíme a děkujeme vám! Zvláštní dík pak patří zejména těm, kteří vynaložili nemalé úsilí, aby se pohlednice včas dostaly na místo určení – pracovnicím fakultní podatelny a studentkám ze spolku Mise naděje.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.