Dětský koutek na FSS otevírá své prostory i v podzimním semestru 2022

14. 9. 2022

Bez popisku

V Dětském koutku na FSS si můžete nechat pohlídat dítě během přednášky či konzultace, využít prostory pro zajištění vlastního hlídání či zde trávit příjemný čas s dětmi jako chůvy. Pro více informací se neváhejte obrátit na mailovou adresu detko@fss.muni.cz.

Dětský koutek má od podzimního semestru 2022 novou koordinátorku, Kateřinu Čanigovou. Spolu s ní přichází řada nápadů. Velmi bychom ocenili, pokud by se koordinátorce nezávazně ozvali právě rodiče. Rádi bychom zmapovali, kolik zájemců/kyň o využívání jakých služeb Dětského koutku na fakultě máme. Vnímáme, že v dnešní době je slaďování studia/akademické kariéry s rodičovstvím výrazné téma, jen nevíme, co pro vás zůstává klíčové. Zmapovat zájem nám poslouží i jako odrazový můstek pro vytvoření nové tváře Dět-ka, které můžeme přizpůsobit a dále rozvíjet dle vašich potřeb.

Zaběhlé události však zůstávají. V tomto semestru chceme opět pořádat pro děti všeho věku a jejich rodiče a chůvy Mikulášské odpoledne. Na něm se uplatní vaše kreativní nápady a pomocné ruce také hodí. Takže neváhejte a přidejte se k týmu.

Na postupně aktualizovaném Facebooku Dětského koutku najdete veškeré potřebné informace o jeho fungování. Můžete se na nás také obrátit prostřednictvím níže uvedených kontaktů.

Budeme se těšit na případné dotazy, a především na to, že se k nám přidáte jako chůvy, nebo jako ti, kdo s dítětem Dět-ko využijete.

Za celý tým Dětského koutku,
Iva Šmídová (formální garantka a matka Dět-ka) a Kateřina Čanigová (koordinátorka chodu Dět-ko)
kontakt: detko@fss.muni.cz
tel.: 605 375 182


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.