Děkanský grant

Grantový fond pro akademické pracovníky FF MU

Děkanský grant


O programu

Účelem fondu je finanční podpora původní vědecké a tvůrčí činnosti akademických pracovníků Filozofické fakulty MU. Grantový fond podporuje badatelské a tvůrčí aktivity. Podpora je určena především projektům, které 

  • jsou přípravou k podání projektů u některé z grantových agentur (mimo GAMU), nebo
  • cílí na publikaci typu Article a Review v D1, Q1, Q2 a Q3 na Web of Science nebo publikaci typu Article a Review v Q1, Q2 a Q3 ve Scopus nebo publikaci typu výsledku „B“ (odborná monografie) a kapitola v knize (typ výsledku „C“) u vydavatelů uvedených v pozitivním seznamu MU (tyto publikace nesmí být výstupem jakéhokoliv jiného projektu), nebo
  • jsou přípravou k podání interdisciplinárních projektů u některé z grantových agentur (včetně GAMU).

Návrh projektu: Návrh projektu se zadává v ISEPu v Editoru návrhů projektů pomocí zvolení šablony "Interní projekty FF: program děkana FF". Šablona bude aktivní pouze v obdobní určeném pro podávání návrhů projektu. Aktuální termíny budou vždy zveřejněny v aktualitě a zápisu z kolegia nebo porady vedení FF MU.

Čerpání grantu: Do 30. listopadu roku, kdy grant začal, je třeba vyčerpat přidělené peníze a odevzdat účetní doklady na ekonomické oddělení.      

Odevzdání zpráv a výstupů: Závěrečnou zprávu je nutno odevzdat nejpozději do 30. června roku následujícího po řešení projektu.

Statut grantového fondu

Harmonogram soutěže

Přesný harmonogram na daný rok bude vždy zveřejněn v aktualitách k programu.

Termín podání návrhu: 3. čtvrtletí

Zahájení grantu:  od vyhlášení výsledků - předpoklad leden


Kontaktní osoba


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.