ERC APPLICANTS´ WORKSHOP ON PREPARATION OF A COMPETITIVE PROPOSAL (PART 1)

5. 4. 2022 Horizon Europe ERC

Technologické centrum ve spolupráci s Univerzitou Karlovou a Expertní skupinou na podporu žadatelů ve výzvách ERC pořádají v květnu první ze série workshopů pro žadatele o ERC Starting/Consolidator granty, případně i Synergy a Advanced.

Workshop je otevřen všem, kteří již intenzivně pracují na svých návrzích projektů, kteří hodlají podat projektovou přihlášku do jedné z výzev Pracovního programu ERC pro rok 2023 a kteří nejsou omezeni restrikcemi pro opětovné podávání návrhů z předchozích výzev.

Workshop proběhne online a bude se skládat z krátkých individuálních prezentací výzkumných záměrů, CV a dosažených výsledků (tzv, track record) jednotlivých žadatelů a následné diskuze se členy ES, hodnotiteli projektů ERC a případně dalšími experty z oblastí výzkumu jednotlivých žadatelů.

Workshop proběhne ve dnech 25. - 27.5. 2022 od 09:00 - 16:00.

!! V případě zájmu o účast na workshopu, prosíme,:

1. zaregistrujte se na workshop a prostřednictvím e-mailu erc.es@tc.cz a zašlete požadované dokumenty (abstrakt projektu, životopis a track record) do 11. dubna 2022 (23:59) a dále

2. neprodleně kontaktujte e-mailem paní Mgr. Moniku Kellnerovou, která musí na TC AV ČR odeslat seznam žadatelů a žadatelek, kteří se zaregistrovali na workshop.

 

Více informací naleznete zde. Detailní požadavky si prosím pečlivě přečtěte v sekci Requirements přiloženého dokumentu

Důležitá data

Datum Popis
11.4.2022 23:59 Deadline - registrace
Exportovat do osobního kalendáře

Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.