Mobility pro neakademické pracovníky

Využijte možnosti zapojení neakademických pracovníku MU do nove výzvy programu STELLA, který je každoročně vypisován skupinou univerzit Compostela (CGU).

20. 4. 2018

Podrobnější informace

Seznam možných mobilitních nabídek a podrobnější informace k organizaci programu STELLA na MU jsou zveřejněny na stránkách CZS o programu STELLA.

Kam je možné vyjet?

Mobility jsou pro rok 2018 rozděleny do dvou kategorii
1) "Americké" mobility - mobility do zemi Latinské/Severní Ameriky. Tzn. v případě, že máte zájem o nabídky ze země Latinské Ameriky, vyplňte přihlášku do mobility na tuto danou univerzitu z Latinské/Severní Ameriky. Přihlášku vyplňte, vytisknete a spolu s motivačním dopisem v AJ (max. 1 stránka A4) a CV v AJ doručte na CZS do 24. dubna 2018 (včetně). O Vašem rozhodnuti informujte i svého nadřízeného. Z MU bude vybrán jeden kandidát (plus jeden náhradník), kteří budou nominováni směrem k CGU. Na základě výběrového řízení na CGU dojde k finálnímu výběru a tyto mobility budou finančně podpořeny grantem ze strany CGU v hodnotě cca 1000 EUR. Zbytek nákladů musí pokrýt pracoviště vysílaného účastníka. Seznam nabídek naleznete zde.

2) "Evropské" mobility. Tyto mobility nebudou bohužel tento rok finančně podpořeny z programu STELLA a musí být financovány z jiných zdrojů, např. Erasmus+. Nepodávejte prosím proto online přihlášku programu STELLA v případě, že máte zájem o „evropskou“ mobilitu. Na výše zmíněných stránkách najdete seznam nabídek a také seznam koordinátorů, který můžete (musíte) kontaktovat přímo, pokud máte zájem danou „evropskou“ mobilitu uskutečnit nezávisle na programu STELLA. Více o mobilitách Erasmus+ pro neakademické pracovníky najdete na webu CZS.  

Termín pro podávání přihlášek: do úterý 24. dubna 2018

Kontaktní osoba

Martin Vašek

Centrum zahraniční spolupráce MU

T +420 549 49 7785

E vasek@czs.muni.cz

 


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.