DVD rom Interdisciplinární workshopy koncipované pro znevýhodněné skupiny. Nová média, divadlo, performance, hudba a výtvarné umění.

Varování

Publikace nespadá pod Filozofickou fakultu, ale pod Pedagogickou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Autoři

STRAKOSOVA Zuzana MARUŠKA Michal REMSOVÁ Lenka SVOBODOVÁ Marta SVÁTKOVÁ Barbora

Rok publikování 2010
Druh Prezentace v oblasti VaV (AV tvorba, WEB aplikace apod.)
Fakulta / Pracoviště MU

Pedagogická fakulta

Citace
Popis DVD rom je součástí specifického výzkumu v rámci disertačních prací jednotlivých studentů DSP, věnujících se využívání nových médií, dramatických, hudebních a výtvarných technik v práci se znevýhodněnými skupinami, ale i s intaktní společností. Tyto práce zkoumají nové možnosti využití a kombinace různých uměleckých technik ve výuce. Cílem jejich projektů je rozšířit a modernizovat stávající výukové modely, umožnit znevýhodněným skupinám přístup ke tvůrčí práci adekvátní jejich postižení. Dílčí výsledky výzkumu jsou citovány v rámci DVD romu, prezentovány budou také v jednotlivých doktorských pracích. Obsah DVD romu je zveřejněn i na stávajících stránkách projektu pedagogických praxí v sociálně znevýhodněných skupinách- www.kdybudeples.cz.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.