Na děkanátu došlo k několika personálním změnám

Děkanka fakulty má novou sekretářku, s novými kolegyněmi a kolegy se možná potkáte také na Zahraničním oddělení, Studijním oddělení, Oddělení výzkumu a vývoje nebo na CITu.

8. 9. 2022

Na post sekretářky děkanky nově nastoupila Mgr. Petra Košumberská. Dlouholetá sekretářka několika děkanů, paní Jarmila Hudečková, však fakultu prozatím zcela neopouští a ponechává si na částečný úvazek agendu Vědecké rady FF MU a habilitačních a jmenovacích řízení.

K výměně došlo také na Zahraničním oddělení, kde na mateřskou dovolenou nastoupila Mgr. Zdeňka Pulicarová a její agendy nyní bude zastávat Ing. Leila Inštitorisová. Potkáte se s ní, zejména pokud budete řešit mobilitu v rámci programu CEEPUS.

Agendu celoživotního vzdělávání na Studijním oddělení administrativně posílí Bc. Marcela Škrabalová, Dis.

Dvě nové kolegyně nastoupily také na Oddělení výzkumu a vývoje: Ing. Marta LegátováIng. Kateřina Holušová, Ph.D, Ph.D. Budou se podílet na administraci programů OP VVV, Jan Amos Komenský a Národního plánu obnovy.

Novou posilu v osobě Marka Jaroše získal také tým Centra informačních technologií. Setkat se s ním (virtuálně) můžete při řešení problémů se sítí, s elektronickou poštou nebo s webovými aplikacemi ve správě fakulty.

Se začátkem nového akademického roku nastala řada personálních změn také na akademických pracovištích. Přehledně je najdete v zápisu z porady vedení 5. září.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.