HR Award – Vytvořili jsme příručku pro nové doktorandy a doktorandky

Pomůže jim zorientovat se nejen v náležitostech studia, ale také na fakultě. Dostupná je v češtině i angličtině v tištěné i elektronické verzi.

14. 9. 2021

Bez popisku

Jednou z důležitých cílových skupin Akčního plánu HR Award FF MU jsou začínající výzkumníci, mezi něž patří doktorští studující. Právě pro ně vznikla příručka, která jim má usnadnit orientaci nejen v administrativních náležitostech studia a studijních povinnostech. Cílí především na studující, kteří přicházejí na fakultu zcela nově, a přináší užitečné tipy ohledně toho, jak to na fakultě chodí, kde studovat, tisknout, jak si vypůjčit knihu a podobně. Čerství studenti a studentky doktorského studia zde najdou také základní informace k problematice výzkumných projektů nebo vykazování publikací a především rozcestník odkazů na webové stránky, kde se v případě potřeby mohou dozvědět více.

Příručka vznikla v české i anglické verzi a je k dispozici elektronicky i v tištěné podobě. Tu obdrží nově nastupující doktorští studující u zápisu do studia. Pokročilejší studenti a studentky si ji mohou v případě zájmu vyzvednout na studijním oddělení.

Stáhněte si příručku Zjistěte více o HR Award

Bez popisku

Tyto aktivity jsou podpořeny z operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání v rámci projektu „Rozvoj lidských zdrojů a dalších strategických oblastí pro podporu výzkumu na MU (HR4MUII)“, reg. č. CZ.02.2.69/0.0/0.0/18_054/0014703.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.