HUMAIN – Call for papers

22. 6. 2021

Cílem konference HUMAIN je zmapovat současnou tendenci a otevřít téma interdisciplinární umělé inteligence prostřednictvím designu, humanitních a uměleckých oborů, zahájit interdisciplinární diskusi nebo spolupráci.

Projekt HUMAIN je koncipován jako jednodenní mezioborová konference, která je určena jak odborné komunitě, tak široké veřejnosti. Hledáme studenty, odborníky, umělce, teoretiky, designéry, praktiky, pedagogy, kteří se v našem (nejen) akademickém prostředí zabývají spojením, reflexí, teorií, aplikací umělé inteligence v různých projektech, činnostech, sférách a kdo má co říci k tomuto tématu a sdílet.

Příspěvky: Rozmanitost příspěvků je vítána, aby byly splněny stanovené cíle konference. Součástí konference bude i moderovaná diskuse vybraných zúčastněných. Délka příspěvku: 20 minut.

Přihlášky k účasti: Vyplněný formulář zasílejte na adresu humainbrno@gmail.com do 23. 7. 2021. Vyhodnocení příspěvků proběhne do 8. 8. 2021. Maximální délka anotace: 1 500 znaků. Jazyk konference: čeština, slovenština. 

Pořádají: Teorie interaktivních médií FF MU, KISK FF MU, Fakulta výtvarných umění VUT v Brně

Kontakt na organizátory: Alina Matějová

Web FB event


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.