Online workshop: Anonymization of Research Data

9. 3. 2021 Markéta Jurášová


Vážení kolegové, vážené kolegyně,

rádi bychom Vás jménem Open Science týmu Masarykovy univerzity pozvali na online workshop: Anonymization of Research Data. Workshop se uskuteční v pátek 12. 3. 2021 od 9:00 na MS Teams a bude probíhat v anglickém jazyce.

Hlavním cílem workshopu je zvýšení povědomí o problematice anonymizace, poskytnutí praktických tipů a představení nástrojů pro anonymizaci výzkumných dat v kontextu principů FAIR. Kolegové z MUNI Open Science týmu, Michal Růžička a Jiří Marek, téma uvedou a hlavní část workshopu povede zahraniční host - Prof. Dr. Fabian Praßer z Universitätsmedizin Berlin.

Cílovou skupinou jsou vědci z celého spektra oborů HSS i STM.

Těšíme se na Vaši účast!

Kdy: 12. 3. 2021 od 9:00

Registrace: https://muni.cz/go/f7a069


Dear Colleagues,

On behalf of the Open Science team of Masaryk University, we would like to invite you to an online workshop: Anonymization of Research Data. The workshop will take place on Friday 12 March 2021 from 9:00 at MS Teams and will be held in English.

The workshop's primary goal is to raise awareness of the issue of anonymization, provide practical tips, and introduce tools for anonymizing research data in the context of FAIR principles. Members from the MUNI Open Science team, Michal Růžička and Jiří Marek, will present the topic, and the central part of the workshop will be led by a foreign guest - Prof. Dr Fabian Praßer from Universitätsmedizin Berlin.

The target group is scientists from the entire spectrum of HSS and STM.

We are looking forward to your participation!

 

When: 12 March 2021  from 9:00

Registration: https://muni.cz/go/f7a069


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.