Výzva k podávání návrhů LA FNR

4. 1. 2022 Alžběta Dvořáková GAČR

Luxembourg National Research Fund (FNR) spolu s Grantovou agenturou ČR (GAČR) vyhlásily v rámci iniciativy Weave společnou výzvu k podávání projektů, které budou hodnoceny na principu "LA" (Lead agency) s předpokládaným počátkem řešení v roce 2023. 

Projekty podané do této výzvy se budou započítávat do max. počtu návrhů projektů podaných do výzev s předpokládaným počátkem řešení v roce 2023, tzn. návrhy projektů podané do této výzvy se nebudou započítávat do max. počtu návrhů podaných do výzev s předpokládaným počátkem řešení v roce 2022 (tedy do aktuálně podaných návrhů, které jsou nyní v hodnocení).

Česká část návrhu bude vyplněna ve formuláři v aplikaci GRIS. Projekty jsou max. tříleté - GAČR umožňuje délku trvání projektu 2 nebo 3 roky. Povinnou přílohou české části návrhu je kopie návrhu projektu podaného k zahraniční agentuře. Česká část návrhu se odesílá datovou schránkou.

O záměru podávat návrh projektu do této soutěže informujte co nejdříve založením návrhu v ISEPu. V případě úpravy termínů budou informace aktualizovány a aktualita znovu rozeslána.

Sjednání konzultace Ing. Dvořáková

Důležitá data

Datum Popis
11.4.2022 Kontrola návrhů na PO
13.4.2022 Kontrola návrhů na EO
13.4.2022 Kontrola návrhů na VaV
21.4.2022 14:00 Termín odevzdání k FNR
26.4.2022 Termín odevzdání finalizovaného návrhu
28.4.2022 Termín odevzdání na GAČR
Exportovat do osobního kalendáře

Kontaktní osoba VaV

Kontaktní osoba EO

Kontaktní osoba PO


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.