HR Award – Další dotazníkové šetření se zaměří na doktorandy a doktorandky

5. 2. 2021

Bez popisku

HR Excellence in Research Award (zkráceně HR Award) je ocenění, o němž už jste pravděpodobně na FF MU slyšeli mnohé. Možná jste si všimli i toho, že zvláštní pozornost je v principech Charty a Kodexu věnována začínajícím vědcům a vědkyním, tedy především doktorským studujícím.

Během práce na Gap analýze vyvstalo v souvislosti s doktorským studiem mnoho témat, otázek i návrhů. Tuto skutečnost jsme reflektovali v Akčním plánu, kde navrhujeme řadu opatření pro zkvalitnění doktorského studia. V letošním roce jsme se rozhodli nejprve oslovit bezmála 600 doktorských studentů a studentek Filozofické fakulty Masarykovy univerzity, aby se s námi podělili o svůj názor na podmínky studia a práce na naší fakultě, a to pomocí anonymního online dotazníku. Výsledky dotazníkového šetření nám pomohou dále upřesnit, co je v této chvíli v doktorském studiu pro studující nastaveno dobře a co naopak potřebuje změnu nebo vylepšení.

Sběr dat proběhne od 9. do 23. 2. 2021. K dotazníku se v tomto období můžete prokliknout pod tlačítky níže.

Dotazník v českém jazyce Dotazník v anglickém jazyce Více o HR Award

Bez popisku

Tyto aktivity jsou podpořeny z operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání v rámci projektu „Rozvoj lidských zdrojů a dalších strategických oblastí pro podporu výzkumu na MU (HR4MUII)“, reg. č. CZ.02.2.69/0.0/0.0/18_054/0014703.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.