Sledujte všechny aktuality z fakulty na jednom místě: v Portálu pro zaměstnance

Nepřečtené články si také můžete jednou za týden nechat zaslat do e-mailu. Kromě toho nabízí Portál řadu dalších užitečných funkcí.

23. 11. 2022 Tomáš Weissar

Bez popisku

Pokud jste ještě nezaznamenali existenci Portálu pro zaměstnance Masarykovy univerzity, rozhodně ho doporučujeme vaší pozornosti. Jedná se o neveřejné webové stránky přístupné zaměstnancům a doktorským studujícím, které na jednom místě shromažďují interní univerzitní informace a pokyny, ale také různé zdroje aktualit, newslettery, náhled na vybrané aplikace z IS a Inet nebo na univerzitní poštu a mnoho dalšího.

Fakultní statický obsah (stránky horního menu) teprve postupně vzniká. Bude zahrnovat informace a pokyny děkanátních a účelových pracovišť členěných dle jednotlivých agend analogicky k již existujícímu obsahu celouniverzitnímu. Již nyní však můžete v Portálu v aplikaci Zprávy sledovat na jednom místě veškeré zdroje fakultních aktualit z produkce centrálních pracovišť:

  • Zprávy (aktuality ze stávající Vývěsky pro zaměstnance a ze sekce Aktuálně z fakulty na centrálním webu)
  • Aktuality z CIT
  • Aktuality z Ústřední knihovny
  • Aktuality z Oddělení výzkumu a vývoje
  • Aktuality ze Zahraničního oddělení

Odběr jednotlivých zdrojů aktualit si můžete libovolně zapínat a vypínat podle svého aktuálního zájmu. Zásadní informace pro vás navíc Portál filtruje v sekci Nepřehlédněte. Sleduje také, zda jste články přečetli či nikoliv, a volitelně vám může jednou týdne zaslat upozornění na nepřečtené články z vybraných zdrojů aktualit přímo do e-mailu. Nastavit si tuto funkci můžete zde.

Více o veškerých funkcionalitách Portálu naleznete zde. Mějte prosím na paměti, že je Portál stále v procesu vývoje. Budete-li mít k jeho podobě a fungování jakékoliv dotazy nebo podněty, můžete se obracet na fakultního koordinátora Portálu Mgr. Tomáše Weissara.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.