E-learning jako efektivní podpora učení

30. 4. 2024

Bez popisku
Bez popisku

Aktivity probíhají v rámci projektu NPO MUNI 3.2.1 SC A2 – Rozvoj v oblasti distanční výuky, online výuky a blended learning za finanční podpory Evropské unie a MŠMT ČR a realizuje je Centrum informačních technologií FF MU. Registrační číslo projektu NPO_MUNI_MSMT-16606/2022.

Každý z nás s e-learningem pracuje. Některé způsoby vedou spíše k frustraci, jiné k většímu zapojení studentů. Jak je od sebe rozpoznat?

Dílna vám nabídne odpovědi na následující otázky:

  • Jaké máme možnosti při tvorbě nového e-learningu?
  • Jak e-learning funkčně propojit s prezenční výukou?
  • Jak zjistit, co je ve vašem stávajícím kurzu funkční, a kde je potenciál k rozvoji?

Podstatou dílny nejsou technická řešení, ale možnost podívat se na e-learning s didaktickým nadhledem. Budete odcházet s jasnou představou, jaké prvky e-learningu skutečně podporují učení a do čeho raději neinvestovat.

S sebou si prosím přineste svůj notebook a doporučujeme přijít i s představou, na kterém svém e-learningovém kurzu si chcete nástroje z dílny vyzkoušet.

Termín: 4. 6. 2024, 9:30 –13.30
Místo: D41, Filozofická fakulta, Arna Nováka 1, Brno
Forma: prezenční

Přihlaste se na akci

Těší se na Vás:

Mgr. Karla Brücknerová, Ph.D, odborná asistentka na Ústavu pedagogických věd, věnuje se vysokoškolské pedagogice, v posledních čtyřech letech s výzkumným zaměřením na využití e-learningu ve vysokoškolské výuce
Mgr. Marie Sedláková, specialistka e-learningu v Centru informačních technologií, věnuje se podpoře vyučujících v zapojování technologií do výuky


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info